AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz elma toplamak

Kahve falında beyaz elma toplamak

Kahve falında beyaz elma toplamak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, hasret ve özlem gidereceğine, yalnız kalmak isteyeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz elma toplamak gördüyseniz:

  • Dinsel veya mistik aktiviteler sizi cezbedebilir.

Kahve falında beyaz elma toplamak gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine delalet eder.

Kahve falında çürük elma toplamak çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında sepete elma toplamak iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına yorulur.

Kahve falında yeşil elma topladığını görmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında daldan yeşil elma toplamak yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında ağaçtan elma toplamak yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı elma toplamak kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçtan sarı elma toplamak bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir