AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ve elma toplamak

Kahve falında incir ve elma toplamak

Kahve falında incir ve elma toplamak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, eşe dosta yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında incir ve elma toplamak gördüyseniz:

  • Çok fazla sayıda iş, rahatsız edici durum veya bir sürü detayla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında incir ve elma toplamak bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elma ve incir görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında incir ve elma görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, işlerin günden güne açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük incir toplamak alim ve bilge insan olacağına, mutlu bir insan olunacağına yorulur.

Kahve falında olmuş incir toplamak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak ve yemek hayırlı kararlar alacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında incir topladığını görmek borçlanılacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında olgun incir toplamak yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, hobilerine eğileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir