AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta elma toplamak

Kahve falında ağaçta elma toplamak

Kahve falında ağaçta elma toplamak karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, işlerin düzene gireceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, kolay yollardan kazanacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçta elma toplamak gördüyseniz:

  • İş veya eğlence amaçlı seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında elma ağacından elma toplamak kazancının ve rızkının düşeceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan elma toplamak dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ağaçta elma toplamak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ağaçtan yeşil elma toplamak hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan sarı elma toplamak tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına alamet eder.

Kahve falında elma ağacı silkelemek el attığı her işten zararla çıkacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil elma ağacı görmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçta kırmızı elma görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir