AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan elma çıkarmak

Kahve falında topraktan elma çıkarmak

Kahve falında topraktan elma çıkarmak en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında topraktan elma çıkarmak gördüyseniz:

  • Olmayacak işlerin peşinde koşmak size zarar verebilir.

Kahve falında topraktan elma çıkarmak düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına inanılır.

Kahve falında topraktan elma toplamak yeni denemelerde bulunacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında topraktan domates çıkarmak kolay kolay pes etmeyeceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında topraktan altın yüzük çıkarmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında topraktan patates çıkarmak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına yorulur.

Kahve falında topraktan meyve çıkarmak işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, insanlardan uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında topraktan yiyecek çıkarmak sıkıntıya düşüreceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına yorulur.

Kahve falında toprağı kazıp taş çıkarmak rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir