AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprakta oturmak

Kahve falında toprakta oturmak

Kahve falında toprakta oturmak darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, ferahlayacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, çok güzel günler göreceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprakta oturmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkartmak istediğiniz işlerde kendinizi vazgeçilmez birisi gibi göstermeniz istediğiniz imajı oluşturmanızı sağlayabilir.

Kahve falında toprak üstünde oturmak hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, daha rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak üzerine oturmak başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Kahve falında toprak üzerinde oturmak bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine delalettir.

Kahve falında toprakta oturmak yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında toprak evde oturmak çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında toprağın üstüne oturmak yaşamının da düzene gireceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına yorulur.

Kahve falında büyük masada oturmak kötü duygularından arınacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına yorulur.

Kahve falında yağmurda oturmak kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, maddi gücünü kaybedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir