AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak üzerine oturmak

Kahve falında toprak üzerine oturmak

Kahve falında toprak üzerine oturmak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, makbul olan mallar edineceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak üzerine oturmak gördüyseniz:

  • Belli problemlerin çözülebilmesinin ilk koşulu, öncelikle problemlerin adlandırılmasıdır.

Kahve falında toprağın üstüne oturmak çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına inanılır.

Kahve falında toprakta oturmak çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına işaret eder.

Kahve falında toprak üstünde oturmak alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında toprak üzerine oturmak ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına işaret eder.

Kahve falında toprak üzerinde oturmak olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, çevreye karşı itibarın artacağına inanılır.

Kahve falında toprak evde oturmak elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kum üstünde oturmak sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine işarettir.

Kahve falında yatakda oturmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eğleneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir