AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak üstünde oturmak

Kahve falında toprak üstünde oturmak

Kahve falında toprak üstünde oturmak güzel bir haber almaya, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprak üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Sizi zor durumda bırakmaya çalışan, küçümseyen ya da tartışmaların içine çeken kişiler olabilir, uzak durun.

Kahve falında toprak üstünde oturmak yaşadığı zor günlerin biteceğine, rahat bir hayatı olacağına yorulur.

Kahve falında denizin üstünde oturmak bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulutun üstünde oturmak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına delalet eder.

Kahve falında kum üstünde oturmak canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halının üstünde oturmak o masumların bedduasını alacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın üstünde oturmak herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine delalet eder.

Kahve falında su üstünde oturmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında inek üstünde oturmak hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir