AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak üzerinde oturmak

Kahve falında toprak üzerinde oturmak

Kahve falında toprak üzerinde oturmak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına tabir olunur.

Kahve falında toprak üzerinde oturmak gördüyseniz:

  • Belli olaylara gerçekçi yaklaşmak durumundasınız.

Kahve falında toprak üzerine oturmak kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında toprak evde oturmak dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağın üstüne oturmak işlerinin iyi gideceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprak üstünde oturmak yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına işarettir.

Kahve falında toprak üzerinde oturmak çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında toprakta oturmak huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıkta oturmak fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yol ortasında oturmak iyi kısmetleri olacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir