AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurda oturmak

Kahve falında yağmurda oturmak

Kahve falında yağmurda oturmak çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına işaret eder.

Kahve falında yağmurda oturmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda engellendiğinizi hissederseniz, karşı çıkmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında yağmurun altında oturmak dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına işarettir.

Kahve falında yağmurda oturmak kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, kısmetlerinin bol olacağına yorulur.

Kahve falında yağmur altında oturmak huzurunun artacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında düğünde yağmur yağdığını görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin yağmurda ıslandığını görmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmuru görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında yağmur sesi duymak yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında yağmur yağıyor görmek bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir