AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak evde oturmak

Kahve falında toprak evde oturmak

Kahve falında toprak evde oturmak iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, başarılarının daim olacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, yenileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprak evde oturmak gördüyseniz:

  • Belli plan, hedef, iş veya isteklerinizi uygulamaya koyma fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında toprak evde oturmak büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, canlanacağına rivayet eder.

Kahve falında toprak üstünde oturmak kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprakta oturmak yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına işaret eder.

Kahve falında toprak üzerinde oturmak hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına alamet eder.

Kahve falında toprak üzerine oturmak uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında toprağın üstüne oturmak verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz kenarında evde oturmak daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski oturduğu eve taşınmak bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir