AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprakta kemik görmek

Kahve falında toprakta kemik görmek

Kahve falında toprakta kemik görmek insanların güvenini kazanacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında toprakta kemik gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında toprakta kemik görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprağa kemik gömmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, yeni yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kemik kusmak yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına yorulur.

Kahve falında insan eti ve kemiği görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine delalet eder.

Kahve falında haşlanmış kemikli et görmek yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına alamet eder.

Kahve falında burundan kemik çıktığını görmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine tabir olunur.

Kahve falında uyluk kemiği görmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında kemikten et sıyırmak iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir