AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan eti ve kemiği görmek

Kahve falında insan eti ve kemiği görmek

Kahve falında insan eti ve kemiği görmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insan eti ve kemiği gördüyseniz:

  • Bazı konuları gereğinden fazla hafife alabilirsiniz.

Kahve falında insan eti ve kemiği görmek huzurunu kaybedeceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında insan kemiği görmek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş insan kemiği görmek mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ölü insanın kemiklerini görmek kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş insanın kemiklerini görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, faydalı şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan kemiği yemek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına delalettir.

Kahve falında insan kemiği toplamak bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü insan kemiği görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, kötü sözler duylacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir