AnaSayfa / Genel / Kahve falında uyluk kemiği görmek

Kahve falında uyluk kemiği görmek

Kahve falında uyluk kemiği görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, günahlarından tövbe etmeye, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına alamet eder.

Kahve falında uyluk kemiği gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleri veya ortaklıklara girmeniz durumunda duygusal ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Kahve falında uyluk kemiği görmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, adını herkese duyuracağına yorulur.

Kahve falında kendi kemiğini görmek varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına tabir olunur.

Kahve falında çene kemiği görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine tabir olunur.

Kahve falında insan kemiği toplamak bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine delalettir.

Kahve falında ölü insan kemikleri görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına işaret eder.

Kahve falında kaburga kemik görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında aşık kemiği görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılan kemiği görmek daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir