AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşlanmış kemikli et görmek

Kahve falında haşlanmış kemikli et görmek

Kahve falında haşlanmış kemikli et görmek hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, kendini bunu başaracağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına inanılır.

Kahve falında haşlanmış kemikli et gördüyseniz:

  • Abartılı,çok renkli, üst üste giyilen kıyafetler favoriniz.

Kahve falında haşlanmış kemikli et görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında haşlanmış kemik görmek üzerinde kafa yoracağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında haşlanmış kırmızı et görmek günah işlemeyi terk edeceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında haşlama et yemeği görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında et haşlaması yemek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, azap çektiğine rivayet eder.

Kahve falında haşlanmış et yediğini görmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına işaret eder.

Kahve falında haşlanan et görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında haşlama et yemek düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir