AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemik kusmak

Kahve falında kemik kusmak

Kahve falında kemik kusmak sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kemik kusmak gördüyseniz:

  • İstekleriniz konusunda ısrarcı olmalı, kimsenin söylediğine veya baskı koyduğu yöne göre ilerlememelisiniz.

Kahve falında kemik kusmak sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına işaret eder.

Kahve falında çürük kemik görmek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında insan kemiği kırmak dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine rivayet eder.

Kahve falında inek kemiği görmek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, rahat erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş kemikli et görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babanın kemiklerini görmek günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kemik kırmak birçok iş teklifi alınacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına delalet eder.

Kahve falında vücuttan kemik çıkarmak işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir