AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa kemik gömmek

Kahve falında toprağa kemik gömmek

Kahve falında toprağa kemik gömmek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, işlerin yeni kapılar açacağına tabir olunur.

Kahve falında toprağa kemik gömmek gördüyseniz:

  • Ufak gibi görünen rahatsız edici ayrıntıları veya detayları görmezden gelmeniz büyük sorunlara neden olabilir.

Kahve falında toprağa kemik gömmek bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprakta kemik görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında parayı toprağa gömmek çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, sorunların üstüste geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahı toprağa gömmek günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, kendisiyle övüneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toprağa yumurta gömmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında dişi toprağa gömmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyü toprağa gömmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında çocuğunu toprağa gömmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir