AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak yoğurmak

Kahve falında toprak yoğurmak

Kahve falında toprak yoğurmak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, çözümlere kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, böylece hayatından memnun olacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprak yoğurmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında toprak yoğurmak büyük bir tartışma yaşayacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine inanılır.

Kahve falında ekmek yoğurmak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında mantı hamuru yoğurmak kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza tabir olunur.

Kahve falında çamur yoğurmak moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında leğende hamur yoğurmak dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulgur yoğurmak hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında un yoğurmak hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine delalettir.

Kahve falında yağlı hamur yoğurmak kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir