AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur yoğurmak

Kahve falında çamur yoğurmak

Kahve falında çamur yoğurmak sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, her şeyin gönlünce olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, iyi gelir getiren işler yapılacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamur yoğurmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bakış açınızı anlayabilmesi zor olabilir.

Kahve falında çamur yoğurmak fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına delalettir.

Kahve falında ekmek yoğurmak hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah hamur yoğurmak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulur.

Kahve falında sert hamur yoğurmak tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına inanılır.

Kahve falında bulgur köftesi yoğurmak solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına delalettir.

Kahve falında yağlı hamur yoğurmak yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, maddi kayıpların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kek hamuru yoğurmak işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına inanılır.

Kahve falında bulgur yoğurmak çok büyük paralar kazanacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir