AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağlı hamur yoğurmak

Kahve falında yağlı hamur yoğurmak

Kahve falında yağlı hamur yoğurmak sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, şansın çalışmaya başlayacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine inanılır.

Kahve falında yağlı hamur yoğurmak gördüyseniz:

  • Aradığınız tatmine ulaşmanız zorlaşabilir.

Kahve falında yağlı hamur yoğurmak o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuzlu hamur yoğurmak sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamur yoğurmak sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı hamuru yoğurmak kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında etli hamur yoğurmak geleceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine işaret eder.

Kahve falında ayakla hamur yoğurmak kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine işarettir.

Kahve falında mantı hamuru yoğurmak şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek hamuru yoğurmak daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir