AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantı hamuru yoğurmak

Kahve falında mantı hamuru yoğurmak

Kahve falında mantı hamuru yoğurmak her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, sorunların tarihe karışacağına, şaşkın olacağına inanılır.

Kahve falında mantı hamuru yoğurmak gördüyseniz:

  • Özel bir problemin tekrar ele alınması gerekebilir.

Kahve falında mantı hamuru yoğurmak işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında leğende hamur yoğurmak iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamur yoğurmak fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuzsuz hamur yoğurmak kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah hamur yoğurmak ekonomik durumunun düzeleceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına delalet eder.

Kahve falında ekmek hamuru yoğurmak hayatının belli bir rutine oturacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağlı hamur yoğurmak kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamur yoğurmak ve pişirmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir