AnaSayfa / Genel / Kahve falında leğende hamur yoğurmak

Kahve falında leğende hamur yoğurmak

Kahve falında leğende hamur yoğurmak işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, neşe içinde olacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında leğende hamur yoğurmak gördüyseniz:

  • Genelde iyimser bir yapı izliyorsunuz.

Kahve falında leğende hamur yoğurmak uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına delalettir.

Kahve falında sütle hamur yoğurmak büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuzsuz hamur yoğurmak çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında cıvık hamur yoğurmak ortağından ayrılacağına, tartışmaların sonlandırılacağına yorulur.

Kahve falında etli hamur yoğurmak geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, ömür boyu süreceğine delalettir.

Kahve falında ayakla hamur yoğurmak o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamur yoğurmak ve pişirmek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kek hamuru yoğurmak çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir