AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgur yoğurmak

Kahve falında bulgur yoğurmak

Kahve falında bulgur yoğurmak işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, kurulu düzeninin olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet eder.

Kahve falında bulgur yoğurmak gördüyseniz:

  • Bir tanıdığınızın başından geçmiş doğaüstü bir olayı dinleyebilirsiniz.

Kahve falında bulgurlu köfte yoğurmak epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulgurla köfte yoğurmak iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında bulgur köftesi yoğurmak zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında bulgur yoğurmak hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sert hamur yoğurmak büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında harç yoğurmak uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına inanılır.

Kahve falında etli hamur yoğurmak hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına işarettir.

Kahve falında hamur yoğurmak ve pişirmek kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, güvensizliğini yeneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir