AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek yoğurmak

Kahve falında ekmek yoğurmak

Kahve falında ekmek yoğurmak her türlü başarıyı elde edeceğine, haksızlığa uğrayacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek yoğurmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızdaki kişiler iş hayatınıza engel oluyor olabilir.

Kahve falında ekmek hamuru yoğurmak imkânların günden güne azalacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek yoğurmak işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine alamet eder.

Kahve falında kısır köfte yoğurmak işlerinin çok iyi gideceğine, rahat bir hayata adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında hamur yoğurmak ve açmak daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine inanılır.

Kahve falında bulgur yoğurmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, yakında hedefine ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarhana hamuru yoğurmak umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, isyan edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulgur köftesi yoğurmak başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine yorulur.

Kahve falında leğende hamur yoğurmak insanların kendisine her zaman destek olacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir