AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak üstünde kaymak

Kahve falında toprak üstünde kaymak

Kahve falında toprak üstünde kaymak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında toprak üstünde kaymak gördüyseniz:

  • İnandığınız şeyler için çaba sarf etmeniz ortaya farklı işler çıkmasını sağlayabilir.

Kahve falında toprak üstünde kaymak sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine delalet eder.

Kahve falında buz üstünde kaydığını görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında su üstünde kaymak bütün maksatlarının gerçekleşmesi, rızkından ve gelirinden olacağına delalettir.

Kahve falında denizin üstünde kaymak tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, zor günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde kaymak ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buz üstünde kaymak üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına inanılır.

Kahve falında buzun üstünde kaymak zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sütün üstünden kaymak almak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir