AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeğe tuz serpmek

Kahve falında ekmeğe tuz serpmek

Kahve falında ekmeğe tuz serpmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe tuz serpmek gördüyseniz:

  • Belli bir zaman takvimi yapma ya da yeni planlar geliştirme konusundaki ısrarınıza gelecek tepkiler durumun gerektirdiğinin üzerinde olabilir.

Kahve falında ekmeğe tuz serpmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuz serpmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine yorulur.

Kahve falında yola tuz serpmek işlerinizin bir süre güzel gideceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına yorulur.

Kahve falında eve tuz serpmek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına delalettir.

Kahve falında mısır serpmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında yere un serpmek yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına inanılır.

Kahve falında ateşe su serpmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toz şeker serpmek eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir