AnaSayfa / Genel / Kahve falında un serpmek

Kahve falında un serpmek

Kahve falında un serpmek önüne pek çok imkan sunulacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine yorulur.

Kahve falında un serpmek gördüyseniz:

  • Düşüncesizce atılan adımlar veya ani hareketler altından kalkılması ya da düzeltilmesi zor hatalara neden olabilir.

Kahve falında un serpmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yere un serpmek düşmanlarını alt edeceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eve un serpmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su serpmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, kişinin yasa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eve tuz serpmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuz serpmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına işarettir.

Kahve falında çay serpmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına rivayet eder.

Kahve falında birisine su serpmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir