AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak ölçmek

Kahve falında toprak ölçmek

Kahve falında toprak ölçmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, mevlit okutacağına, moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprak ölçmek gördüyseniz:

  • Size karşı saldırılar olması mümkündür.

Kahve falında toprak ölçmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında birşey ölçmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında yatak ölçmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boy ölçmek çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında cetvelle ölçmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şeyi ölçmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına yorulur.

Kahve falında başkasının boyunu ölçmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında tansiyon ölçmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir