AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyi ölçmek

Kahve falında bir şeyi ölçmek

Kahve falında bir şeyi ölçmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir şeyi ölçmek gördüyseniz:

  • Gerektiği kadar çaba sarf etmeniz durumunda yakın çevrenizden bazı kişilerle sorunları giderebilir veya inatçı bir problemi çözebilirsiniz.

Kahve falında bir şeyi ölçmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, her zaman el üstünde tutulacağına delalet eder.

Kahve falında arsa ölçmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında yatak ölçmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına delalettir.

Kahve falında cetvelle ölçmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeker ölçmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında kilo ölçmek aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında pencere ölçmek büyük bir ikilemde kalacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bel ölçmek varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, geniş bir rızka kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir