AnaSayfa / Genel / Kahve falında cetvelle ölçmek

Kahve falında cetvelle ölçmek

Kahve falında cetvelle ölçmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cetvelle ölçmek gördüyseniz:

  • Yalnız bir kimseyseniz, eş dost çevresinde beğenebileceğiniz biriyle flört edebilirsiniz.

Kahve falında cetvelle ölçmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi delalet etmektedir.

Kahve falında üçgen cetvel görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta cetvel görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına işarettir.

Kahve falında cetvel satın almak bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına tabir olunur.

Kahve falında metre cetvel görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında kırık cetvel görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine yorulur.

Kahve falında cetvel kırmak hem de zengin biri olacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine delalet eder.

Kahve falında cetvel görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir