AnaSayfa / Genel / Kahve falında birşey ölçmek

Kahve falında birşey ölçmek

Kahve falında birşey ölçmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, yeni bir hayat kurulacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, eşinden yana huzurlu olacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, yenilenme yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında birşey ölçmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin yeterince akıllı olmadığını düşünerek, kendinizi buna göre karşılık vermek, tepki göstermek ya da hareket etmek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında ölcü almak huzurlu ve sağlıklı olunacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında ayak ölçmek her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birşey ölçmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şeker ölçmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine delalet eder.

Kahve falında arsa ölçmek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında cetvelle ölçmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına rivayet eder.

Kahve falında vücudunu ölçmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının boyunu ölçmek fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir