AnaSayfa / Genel / Kahve falında kil maskesi görmek

Kahve falında kil maskesi görmek

Kahve falında kil maskesi görmek büyük düşüneceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, maddi kayıpların olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kil maskesi gördüyseniz:

  • En azından onlar tarafından önemsenmediğinizi hissederek bozulabilirsiniz.

Kahve falında kil maskesi yapmak iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kil maskesi görmek adını herkese duyuracağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kil çamuru görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna sokulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüze kil sürmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında kil toprağı görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına delalet eder.

Kahve falında kil toprak görmek hasretin biteceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yanlis yöne namaz kilmak yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında toprak kil görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir