AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze kil sürmek

Kahve falında yüze kil sürmek

Kahve falında yüze kil sürmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, yıkılacağına, üzüleceğine, variyetinin her geçen gün artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yüze kil sürmek gördüyseniz:

  • Evinizi, mal varlıklarınızı, özel yaşamınızı veya ruhsal durumunuzu ilgilendiren başlıklarda tıkanan veya oldukça karmaşık hale gelen bazı konularda aklınıza parlak fikirler gelebilir.

Kahve falında yüze kil sürmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, şansızlığın kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kil sürmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze kil görmek gururlandıracak işler yapacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kil toprak görmek büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında kil maskesi görmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine delalet eder.

Kahve falında deniz üstünde namaz kilmak kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında kil toprağı görmek sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, girdiği işleri kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında kil maskesi yapmak hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir