AnaSayfa / Genel / Kahve falında kil toprağı görmek

Kahve falında kil toprağı görmek

Kahve falında kil toprağı görmek gözyaşı döküleceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında kil toprağı gördüyseniz:

  • Farklı düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında kil toprak görmek daha rahat bir hayatı olacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında killi toprak görmek atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına inanılır.

Kahve falında kil toprağı görmek İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında toprak kil görmek kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Kahve falında deniz üstünde namaz kilmak eline geçen gelirin de çoğalacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kil sürmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, üzücü olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kil taşı görmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına tabir olunur.

Kahve falında burnundan kil kesmek donatacağına, hayatının tamamen altüst olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir