AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk alti killari görmek

Kahve falında koltuk alti killari görmek

Kahve falında koltuk alti killari görmek büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, bilgiyle donanacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına işarettir.

Kahve falında koltuk alti killari gördüyseniz:

  • Elinize umulmadık paralar geçebilir.

Kahve falında koltuk alti killari görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine işaret eder.

Kahve falında kil toprak görmek anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine alamet eder.

Kahve falında bacağindan kil çekmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına delalettir.

Kahve falında toprak kil görmek beğenilen işlere imza atacağına, dinine bağlı kalacağına yorulur.

Kahve falında kil sürmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanlis yöne namaz kilmak İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında burnundan kil kesmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına işarettir.

Kahve falında killi toprak görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir