AnaSayfa / Genel / Kahve falında killi toprak görmek

Kahve falında killi toprak görmek

Kahve falında killi toprak görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, dertlerin bölüşüleceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında killi toprak gördüyseniz:

  • Tekliflere açık olun.

Kahve falında killi toprak görmek aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toprak kil görmek kötü ve zor günler geçireceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kil toprağı görmek çok büyük paralar kazanacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kil toprak görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yüze kil görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine inanılır.

Kahve falında kil sürmek rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına rivayet eder.

Kahve falında namazi ters kilmak rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına inanılır.

Kahve falında yanlis yöne namaz kilmak bol kazanç ve rızık elde edeceğine, batıl amele yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir