AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalacak yer aramak

Kahve falında kalacak yer aramak

Kahve falında kalacak yer aramak işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, çocuk sahibi olunacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, ailesini hem gururlandıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yarınlarına umutla bakacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kalacak yer aramak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirmek için planlar yapabilir, sözler verebilirsiniz.

Kahve falında kalacak yer aramak maddi imkanlarının çoğalacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kalacak yer bulamamak uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalaşnikof silah görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asansörde kalan birini görmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile kalan birini görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalaşnikofla ateş etmek kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kalacağını duymak işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, işinde en iyisi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında trenin altında kalan birini görmek beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir