AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile kalamadığını görmek

Kahve falında hamile kalamadığını görmek

Kahve falında hamile kalamadığını görmek çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, seyahatlere katılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, karanlığın biteceğine alamet eder.

Kahve falında hamile kalamadığını gördüyseniz:

  • Aklınız farklı çalışsa dahi, yargılarınız mükemmeldir.

Kahve falında hamile kalan birini görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile kalamadığını görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine yorulur.

Kahve falında hamile kalacağını duymak çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine yorulur.

Kahve falında hamile kalamamak yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine inanılır.

Kahve falında hamile kalacağını görmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına delalettir.

Kahve falında hamile kalacağını öğrenmek özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine alamet eder.

Kahve falında kalacak yer bulamamak yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kalacak yer aramak kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir