AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalacak yer bulamamak

Kahve falında kalacak yer bulamamak

Kahve falında kalacak yer bulamamak işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalacak yer bulamamak gördüyseniz:

  • Uzun mesafeli yolculuklar yapabilir, farklı dünyaların farkına varabilir veya farklı kültürlere, felsefelere ilgi duyabilir, farklı inanç sistemlerini tanımak isteyebilirsiniz.

Kahve falında kalacak yer bulamamak zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kalacak yer aramak içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, ilim irfan öğreneceğine tabir olunur.

Kahve falında arabanın altında kalan birini görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile kalacağını görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile kalamamak içinin ferahlayacağına, her zaman hürmet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kalan birini görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında trenin altında kalan birini görmek yeni kişilerle tanışacağına, o kişiye zararının dokunacağına işarettir.

Kahve falında kalaşnikof silah görmek ev taşımaya, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir