AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa saklanmak

Kahve falında toprağa saklanmak

Kahve falında toprağa saklanmak bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına işarettir.

Kahve falında toprağa saklanmak gördüyseniz:

  • Bazı fırsat ya da olanakların yüzünü gösterebileceği zamanlardasınız.

Kahve falında toprağın altına saklanmak yaşam standartlarının yükseleceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprağa saklanmak bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına tabir olunur.

Kahve falında kaçıp saklanmak anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında divan altına saklanmak sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, rahat bir hayatı olacağına rivayet eder.

Kahve falında eve saklanmak kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin arkasına saklanmak çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmandan saklanmak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak altına saklanmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir