AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürekle kum atmak

Kahve falında kürekle kum atmak

Kahve falında kürekle kum atmak eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kırılan kalplerin barışacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, sağlık problemleri yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, zorlukların bu sayede aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kürekle kum atmak gördüyseniz:

  • Bir çok olumsuzluktan da kurtuluyorsunuz.

Kahve falında kürekle kum atmak şöhretli biri olunacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına delalettir.

Kahve falında kum ve kürek görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine işaret eder.

Kahve falında kürekle kömür atmak çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında toprağı kürekle atmak sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına yorulur.

Kahve falında kürekle toprak atmak uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına delalet eder.

Kahve falında kürekle çamur atmak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına inanılır.

Kahve falında kürekle kar atmak hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezara kürekle toprak atmak büyük emekler vereceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir