AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürekle toprak atmak

Kahve falında kürekle toprak atmak

Kahve falında kürekle toprak atmak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, çok zor günler geçireceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, kazancını çoğaltacağına, pek çok olumlu gelişmelere işaret eder.

Kahve falında kürekle toprak atmak gördüyseniz:

  • Mesleki ya da eğitimle ilgili konularda çok dikkatli olmalısınız.

Kahve falında mezara kürekle toprak atmak çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Kahve falında kürekle toprak atmak sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine delalet eder.

Kahve falında toprağı kürekle atmak yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, aydınlanacağına inanılır.

Kahve falında kürekle toprak bellemek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kürekle kum atmak onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına inanılır.

Kahve falında kürekle çamur atmak ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kürekle kar atmak tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kürekle kömür atmak huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir