AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürekle çamur atmak

Kahve falında kürekle çamur atmak

Kahve falında kürekle çamur atmak maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kürekle çamur atmak gördüyseniz:

  • Daha iyi bir gelecek sunan seçimler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında kürekle çamur atmak hidayete ermeyi de başaracağına, masa başı bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında mezara kürekle toprak atmak maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine inanılır.

Kahve falında kürekle kar atmak çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında kürekle toprak atmak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprağı kürekle atmak lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında kürekle kum atmak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine tabir olunur.

Kahve falında kürekle kömür atmak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, ayrılanların birleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nehirde kürek çekmek yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir