AnaSayfa / Genel / Kahve falında kürekle toprak bellemek

Kahve falında kürekle toprak bellemek

Kahve falında kürekle toprak bellemek gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, rahatlayacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, maddi sorumluluklarının artacağına alamet eder.

Kahve falında kürekle toprak bellemek gördüyseniz:

  • Hiç bir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Kahve falında kürekle toprak bellemek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, insanların hayır dualarının alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprak bellediğini görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına inanılır.

Kahve falında toprak bellemek çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında toprağı bellemek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında bostan bellemek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bağ bellemek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, mallarının artacağına işaret eder.

Kahve falında bahçeyi bellemek hayatının yoluna girmeye başlayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçe bellemek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir