AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağı koklamak

Kahve falında toprağı koklamak

Kahve falında toprağı koklamak elindeki imkânları seferber edeceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, şan şöhret kazanacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, rızkının da çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında toprağı koklamak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi daha iyi değerlendirebileceğiniz yönlere kaymalısınız.

Kahve falında toprak koklamak kişinin ağız tadına kavuşacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında toprağı koklamak kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, yeni bir eve sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında portakal koklamak üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, epey bir zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında limon kolonyası koklamak üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi koklamak sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kurtuluşu bulacağına işarettir.

Kahve falında çay koklamak makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşillik koklamak hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında annemi koklamak kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir