AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal koklamak

Kahve falında portakal koklamak

Kahve falında portakal koklamak iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında portakal koklamak gördüyseniz:

  • Plan değişikliği yapmak ya da bazı mevcut düzenlemeleri değiştirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında portakal koklamak zararların günden güne artacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek parfümü koklamak eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı koklamak keyfinin ve huzurunun kaçacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşillik koklamak yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kadın saçı koklamak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında erkeği koklamak engellerin aşılacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında yastık koklamak nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tişört koklamak eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir