AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik koklamak

Kahve falında yeşillik koklamak

Kahve falında yeşillik koklamak yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşillik koklamak gördüyseniz:

  • Karşı taraf sizinle aynı fikirde olmasa dahi, belli ilişki, iş birliği, anlaşma veya düzenleme konularında kafanızda size ait fikirlere sahipsiniz.

Kahve falında yeşillik koklamak yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çilek koklamak canının derdine düşeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim koklamak çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi koklamak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin kokladığını görmek düşmanlarını kaybetmeye, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına delalet eder.

Kahve falında iç çamaşırı koklamak zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında bir şey koklamak kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında tişört koklamak moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir