AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyi koklamak

Kahve falında sevdiğin kişiyi koklamak

Kahve falında sevdiğin kişiyi koklamak eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, içinin huzurla dolacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, iyi bir patron olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi koklamak gördüyseniz:

  • İşbirliğine bağlı maceralara atılma amacını güden ya da hayalperest iş birlikleriyle ilgili tartışmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında sevdiğin kişiyi koklamak böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğine sarılmak koklamak rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini koklamak sorunların kısa zamanda temizleneceğine, attığı adımların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yan yana oturmak dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, onu darda bırakmayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi öldürmek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi evlenirken görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin başkasıyla olduğunu görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin mezarını görmek büyük başarılara kazanılacağına, hayırlı günlerin geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir