AnaSayfa / Genel / Kahve falında urgana tutunmak

Kahve falında urgana tutunmak

Kahve falında urgana tutunmak çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, hoşluklarla karşılaşacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına rivayet eder.

Kahve falında urgana tutunmak gördüyseniz:

  • Dost bildiğiniz kimselere fazla güvenmeyin.

Kahve falında urgana tutunmak onlara hocalık edeceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında urgan ipi görmek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına işarettir.

Kahve falında ip urgan görmek istenmeyen olayların olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında urgan görmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalın urgan görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında toprağa tutunmak hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gemiye tutunmak aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında tutunduğunu görmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir