AnaSayfa / Genel / Kahve falında dala tutunmak

Kahve falında dala tutunmak

Kahve falında dala tutunmak başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dala tutunmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinizi gözden geçirmenizi gerektirecek olaylar yaşanabilir.

Kahve falında dallara tutunmak destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine inanılır.

Kahve falında ağacın dalına tutunmak konferans ve seminerlere katılacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç dalına tutunmak kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında dala tutunmak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaç dallarına tutunmak sıkıntılarından arınacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kamyona tutunmak sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aya tutunmak rahatsızlıkların tedavi edileceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya delalet etmektedir.

Kahve falında urgana tutunmak haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir