AnaSayfa / Genel / Kahve falında fide dikmek

Kahve falında fide dikmek

Kahve falında fide dikmek mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında fide dikmek gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları olan kişiler ilginizi çekebilir.

Kahve falında marul fidesi dikmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında incir fidesi dikmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına yorulur.

Kahve falında kabak fidesi dikmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fasulye fidesi dikmek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, donanımlı kılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fide dikmek küskünlük yaşanacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lahana fidesi dikmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında nar fidesi dikmek sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında domates fidesi dikmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir